Activate mobile menu

Language:

Activate search
Du er her: Thurø Kro > Bed & Breakfast > Overnatning

Overnatning

Velkommen til Thurø Kro Bed & Breakfast.

Thurø Kro er en charmerende gammel kro bygget i 1914 med selskaber året rundt, Sommer Restaurant i højsæsonen, Bed & Breakfast og meget mere.

Vi har indrettet vores Bed & Breakfast på 1. salen på Kroen og i Annekset i Kroens have.

I Ferielejligheden er der plads til 1 – 6 personer og i Annekset fra 1 – 4 personer.

Annekset som ligger lidt for sig selv i Kroens have har et stort værelse, et mindre værelse, opholdsrum, køkken og bad samt sin egen lille hyggelige terrasse med sol fra øst.

Ferielejligheden på 1. sal på Kroen har 3 værelser fra stort til lille, opholdsrum med adgang til åbent køkken, og bad. Fra den lille balkon har man den smukkeste udsigt over Skårupøre Sund og Fyn.

B&B
B&B morgenmadIMG_7605

Vores Bed & Breakfast er enkelt og simpelt indrettet med mange ældre møbler og gode senge. Der er ægte kunst på væggene og ild i brandeovnen på en kølig forårsaften. Badeværelserne er små og består af toilet og brus.

Der er trådløst internet på alle værelser.

Parkeringsmulighederne er gode.

På Kroens fine overdækkede terrasse kan man nyde sin morgenmad i morgensolen. I sommermånederne er vores sommer restaurant åben og kan man også spise frokost og middag. Fra terrassen kigger man ud over Kroens have med drivhus og fritgående kaglende høns.

Kroens gamle vaskehus og hestestald er renoveret og taget i brug som atelier og på den anden side af gårdspladsen finder man en interessant samling historiske biler.

På Thurø Kro er der så mange hjørner og nicher, at man både kan finde sprudlende liv eller fred og ro.

Booking kan ske via telefon +45 6220 5859 eller mail, se under kontakt